Kobasice u vinu

recepti_bez_slike
kobasice luk  bijelo vino mljevena crvena paprika Priprava:  Kobasicu narežite na kolutiće. Luk narežite na ploške i popržite do zlatno -žute boje, dodajte kobasicu i zalijte bijelim vinom. Pirjajte na laganoj vatri 30 minuta. Kada je gotovo, dodajte mljevenu crvenu papriku i začine po želji. Kao prilog ovom jelu poslužite kukuruzne žgance. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+570)
Jedno od najdražih jela mog brata. Njegovim prijateljima ovo je već tradicijsko jelo kad se društvo okupi. Kao prilog ovom jelu poslužim kukuruzne žgance.

Sastojci:

  • kobasice
  • luk 
  • bijelo vino
  • mljevena crvena paprika

Priprava: 

Kobasicu narežite na kolutiće. Luk narežite na ploške i popržite do zlatno -žute boje, dodajte kobasicu i zalijte bijelim vinom. Pirjajte na laganoj vatri 30 minuta. Kada je gotovo, dodajte mljevenu crvenu papriku i začine po želji. Kao prilog ovom jelu poslužite kukuruzne žgance.

Prosjek: 4 (+570)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)