2 jaja
4 dcl vrhnja za kuhanje
200 gr šampinjina
200 gr tikvica
1 kg krumpira
sol, papar, ulje
mladi luk ili mini rajčice
Priprema:
Prokuhani krumpir oguliti i narezati na ploške debele 1/2 cm, a tako isto i šampinjone i tikvice.
Naizmjenično poslagati u namaštenu posudu za pačenje.
Preliti smjesu jajima i vrhnjem, posoliti, popapriti.
Dodatno po vrhu ukrasiti mladim lukom, vlascem ili mini rajčicama.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 4 (+1)
Sastojci:
- 2 jaja
- 4 dcl vrhnja za kuhanje
- 200 gr šampinjina
- 200 gr tikvica
- 1 kg krumpira
- sol, papar, ulje
- mladi luk ili mini rajčice
Priprema:
Prokuhani krumpir oguliti i narezati na ploške debele 1/2 cm, a tako isto i šampinjone i tikvice.
Naizmjenično poslagati u namaštenu posudu za pačenje.
Preliti smjesu jajima i vrhnjem, posoliti, popapriti.
Dodatno po vrhu ukrasiti mladim lukom, vlascem ili mini rajčicama.
Ovaj recept mi se svidja ali citajuci ga, nesto mit fali: koliko dugo se to pece, na kojoj temparaturi? Jeli su sampijonke i tikvice predhodno, kao i krompir, dinstane?