35 dag lovačke kobasice (»jegera«)
1 svežanj mladog luka
1 svežanj rotkvica
2 žlice vinskog octa
ulje, papar, sol
Priprema:
Kobasicu oguli te, narežite na kolute, a dobro oprani mladi luk, zajedno sa zelenim dijelom, i rotkvice narežite na kolutiće. Sve stavite u duboku zdjelu, dodajte ocat, sol, papar i ulje pa dobro izmiješajte. Ostavite da kratko vrijeme odstoji. Poslužite uz domaći kukuruzni kruh.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 4.3 (+3)
Sastojci:
- 35 dag lovačke kobasice (»jegera«)
- 1 svežanj mladog luka
- 1 svežanj rotkvica
- 2 žlice vinskog octa
- ulje, papar, sol
Priprema:
Kobasicu oguli te, narežite na kolute, a dobro oprani mladi luk, zajedno sa zelenim dijelom, i rotkvice narežite na kolutiće. Sve stavite u duboku zdjelu, dodajte ocat, sol, papar i ulje pa dobro izmiješajte. Ostavite da kratko vrijeme odstoji. Poslužite uz domaći kukuruzni kruh.