Lovačka salata

recepti_bez_slike
35 dag lovačke kobasice (»jegera«) 1 svežanj mladog luka 1 svežanj rotkvica 2 žlice vinskog octa ulje, papar, sol Priprema: Kobasicu oguli te, narežite na kolute, a dobro oprani mladi luk, zajedno sa zelenim dijelom, i rotkvice narežite na kolutiće. Sve stavite u duboku zdjelu, dodajte ocat, sol, papar i ulje pa dobro izmiješajte. Ostavite da kratko vrijeme odstoji. Poslužite uz domaći kukuruzni kruh.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4.3 (+3)

Sastojci:

  • 35 dag lovačke kobasice (»jegera«)
  • 1 svežanj mladog luka
  • 1 svežanj rotkvica
  • 2 žlice vinskog octa
  • ulje, papar, sol

Priprema:

Kobasicu oguli te, narežite na kolute, a dobro oprani mladi luk, zajedno sa zelenim dijelom, i rotkvice narežite na kolutiće. Sve stavite u duboku zdjelu, dodajte ocat, sol, papar i ulje pa dobro izmiješajte. Ostavite da kratko vrijeme odstoji. Poslužite uz domaći kukuruzni kruh.

 

Prosjek: 4.3 (+3)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)