6 dkg masti
20 dkg luka
sol
2 dkg brašna
1 kunić
crvena paprika
2 dl kiselog vrhnja
Priprema:
Na masti se isprži na kockice izrezani luk. Kad je žut, doda se crvene paprike i na veće kocke izrezano meso od kunića. Najprije se pirja u svome soku, poslije se na masti zažuti brašno, dolije vodom i još pirja. Kad je mekano, doda se vrhnje i pusti da zakuha.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 4 (+360)
Sastojci:
- 6 dkg masti
- 20 dkg luka
- sol
- 2 dkg brašna
- 1 kunić
- crvena paprika
- 2 dl kiselog vrhnja
Priprema:
Na masti se isprži na kockice izrezani luk. Kad je žut, doda se crvene paprike i na veće kocke izrezano meso od kunića. Najprije se pirja u svome soku, poslije se na masti zažuti brašno, dolije vodom i još pirja. Kad je mekano, doda se vrhnje i pusti da zakuha.