2 krvavice
3 dkg masti
Priprema:
Kad su krvavice gotove, one se kuhaju, pa ih možemo jesti kao narezak, a možemo ih peći cijele ili ih možemo izrezati na šnite koje naglo ispečemo s obje strane, ali ih prije toga uvaljamo u brašno. Krvavice obično pečemo ucijelo tako da ih na trenutak stavimo u toplu vodu, obrišemo, namažemo mašću i stavimo peći. Peku se polagano, a dobro se ispeku u pećnici kod umjerene vatre.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 4.2 (+5)
‹ Krvavice
najbolji recept
Krvavice ›
Sastojci:
Priprema:
Kad su krvavice gotove, one se kuhaju, pa ih možemo jesti kao narezak, a možemo ih peći cijele ili ih možemo izrezati na šnite koje naglo ispečemo s obje strane, ali ih prije toga uvaljamo u brašno. Krvavice obično pečemo ucijelo tako da ih na trenutak stavimo u toplu vodu, obrišemo, namažemo mašću i stavimo peći. Peku se polagano, a dobro se ispeku u pećnici kod umjerene vatre.