Pržena jaja

recepti_bez_slike
4 jaja ulje priprema: Pržena jaja priređuju se za razliku od poširanih jaja tako da se razbiju u vruće ulje, kojega mora biti puno da jaja mogu plivati. Prže se tako dugo dok se bjelanjak ne zgruša, a žumanjak mora ostati mekano. Ovako pržena jaja serviraju se na ploškama riba, rakova, s talijanskim umakom od rajčica, tartar-umakom ili umakom od sardelica. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+348)
Pržena jaja, vjerojatno svakom drugom čovjeku omiljena večera. Nema puno filozofije, puno jaja i puno ulja i dobar tek

Sastojci:

  • 4 jaja
  • ulje

priprema:

Pržena jaja priređuju se za razliku od poširanih jaja tako da se razbiju u vruće ulje, kojega mora biti puno da jaja mogu plivati. Prže se tako dugo dok se bjelanjak ne zgruša, a žumanjak mora ostati mekano. Ovako pržena jaja serviraju se na ploškama riba, rakova, s talijanskim umakom od rajčica, tartar-umakom ili umakom od sardelica.

Prosjek: 4 (+348)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)