Svinjski kotleti

recepti_bez_slike
3/4 kg svinjetine (rebarca)  sol  5 dkg masti  2 dkg brašna Priprema: Svinjetina se opere, izreže na odreske koji se tuku i posole, na jednoj strani pobrašne i u vrućoj masti s obje strane peku. Peče se najprije na pobrašnjenoj strani. U mast se stavi malo vode i pusti prokuhati. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+2)

Sastojci:

  • 3/4 kg svinjetine (rebarca) 
  • sol 
  • 5 dkg masti 
  • 2 dkg brašna

Priprema:

Svinjetina se opere, izreže na odreske koji se tuku i posole, na jednoj strani pobrašne i u vrućoj masti s obje strane peku. Peče se najprije na pobrašnjenoj strani. U mast se stavi malo vode i pusti prokuhati.

Prosjek: 4 (+2)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)