25 dkg šećera
12 dkg citronata
25 dkg lješnjaka
8 bjelanjaka (snijeg)
15 dkg čokolade
glazura od čokolade
Postupak pripreme
Lješnjake popržite i sameljite. Čokoladu izribajte, a citronat isjeckajte. Bjelanjke tucite u čvrsti snijeg u koji pomalo utucite šećer. Zatim u snijeg dodajte lješnjake, čokoladu i citronat. Smjesu ispecite u namazanom i papirom obloženom obliku, a kad se ohladi, namažite marmeladom i prelijte glazurom od čokolade.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 4 (+480)
Sastojci
- 25 dkg šećera
- 12 dkg citronata
- 25 dkg lješnjaka
- 8 bjelanjaka (snijeg)
- 15 dkg čokolade
- glazura od čokolade
Postupak pripreme
Lješnjake popržite i sameljite. Čokoladu izribajte, a citronat isjeckajte. Bjelanjke tucite u čvrsti snijeg u koji pomalo utucite šećer. Zatim u snijeg dodajte lješnjake, čokoladu i citronat. Smjesu ispecite u namazanom i papirom obloženom obliku, a kad se ohladi, namažite marmeladom i prelijte glazurom od čokolade.