Figaro

recepti_bez_slike
Krema: 30 dkg šećera 30 dkg margarina 30 dkg sjeckanih oraha 3 jaja 30 dag šećera 2 oblatne Postupak pripreme Šećer, margarin, orahe i jaja zajedno miješati na vatri dok se ne zgusne. U isto vrijeme u drugoj posudi isprži 30 dkg šećera, skinuti sa vatre i obadvije vruće smjese sastaviti. Malo ohladiti. namazati između dvije oblatne. Odozgo staviti glazuru od čokolade. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet

Sastojci

    Krema:
  • 30 dkg šećera
  • 30 dkg margarina
  • 30 dkg sjeckanih oraha
  • 3 jaja
  • 30 dag šećera
  • 2 oblatne

Postupak pripreme

Šećer, margarin, orahe i jaja zajedno miješati na vatri dok se ne zgusne. U isto vrijeme u drugoj posudi isprži 30 dkg šećera, skinuti sa vatre i obadvije vruće smjese sastaviti. Malo ohladiti. namazati između dvije oblatne. Odozgo staviti glazuru od čokolade.

No votes yet
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)