Krema:
30 dkg šećera
30 dkg margarina
30 dkg sjeckanih oraha
3 jaja
30 dag šećera
2 oblatne
Postupak pripreme
Šećer, margarin, orahe i jaja zajedno miješati na vatri dok se ne zgusne. U isto vrijeme u drugoj posudi isprži 30 dkg šećera, skinuti sa vatre i obadvije vruće smjese sastaviti. Malo ohladiti. namazati između dvije oblatne. Odozgo staviti glazuru od čokolade.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
No votes yet
Sastojci
Krema:
- 30 dkg šećera
- 30 dkg margarina
- 30 dkg sjeckanih oraha
- 3 jaja
- 30 dag šećera
- 2 oblatne
Postupak pripreme
Šećer, margarin, orahe i jaja zajedno miješati na vatri dok se ne zgusne. U isto vrijeme u drugoj posudi isprži 30 dkg šećera, skinuti sa vatre i obadvije vruće smjese sastaviti. Malo ohladiti. namazati između dvije oblatne. Odozgo staviti glazuru od čokolade.