Njoki sa piletinom i graškom

recepti_bez_slike
pileći file cca 1/2 kg maslac 1/2 luka grašak temeljac vrhnje za kuhanje sol mažuran njoki   Priprema: Na maslacu popržiti pileći file narezan na kockice. Dodati luk i grašak i popržiti kratko. Zaliti sa temeljcem ili vodom i kuhati dok grašak ne bude kuhan. Dodati mažuran i uliti vrhnje za kuhanje i kuhati još par minuta. Poslužiti sa njokima. Dobar tek! Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 2.3 (+3)
Recepti - 1 - slika

Sastojci:

  • pileći file cca 1/2 kg
  • maslac
  • 1/2 luka
  • grašak
  • temeljac
  • vrhnje za kuhanje
  • sol
  • mažuran
  • njoki

 

Priprema:

Na maslacu popržiti pileći file narezan na kockice. Dodati luk i grašak i popržiti kratko. Zaliti sa temeljcem ili vodom i kuhati dok grašak ne bude kuhan. Dodati mažuran i uliti vrhnje za kuhanje i kuhati još par minuta. Poslužiti sa njokima.

Dobar tek!

Prosjek: 2.3 (+3)
Link izvora / potpis autora: Jelena Juras
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)