Evo nekoliko savjeta koji bi nam mogli koristiti u kuhinji i uopće u domaćinstvu:
RASTRESENO TJESTO
ako želite da vam je tjesto rahlo zamjesite ga sa prokuhanom mlakom vodom
ZAGORJELO POSUĐE
najlakše ćete očistiti ako navlažite dno i pospete ga praškom za pecivo pa pustite da odstoji
DA VAS LUK NE PEČE
da ne bi plakali dok režete luk ostavite ga 1h prije rezanja u zamrzivaču
Eto od mene za sada toliko pozivam i ostale članove da daju svoj doprinos u vidu savjeta koji ce koristiti i novim i starim kuharima, uvjek možeš nešto novo naučiti
da tako sam zamislila i hvala na ovim savjetima eto bas nisam znala ovo za masnu juhu . :H
evo jos nekih savjeta
1 AKO persin umocimo u vrelu vodu lakse ce se seckati a i daje bolji miris
2 ZAMRZNUTO voce preliti sa vrelom vodom i secerom u toku odmrzavanja da zadrzi svoju boju.
pozdrav savjetodavcima >:D<