Goveđe meso od vratine se nasjecka, posoli i popapri, izmiješa s malo vode i pusti da odstoji. Zatim se naprave mali, palac debeli valjušci, odnosno ćevapčići, stave na namazani roštilj i peku nad žarom drvenog ugljena ili u pećnici na roštilju. Za vrijeme pečenja treba ćevapčiće okretati. Kad su pečeni, serviraju se s mladim lukom ili nasjeckanim starim lukom.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 3.3 (+3)
Sastojci:
Goveđe meso od vratine se nasjecka, posoli i popapri, izmiješa s malo vode i pusti da odstoji. Zatim se naprave mali, palac debeli valjušci, odnosno ćevapčići, stave na namazani roštilj i peku nad žarom drvenog ugljena ili u pećnici na roštilju. Za vrijeme pečenja treba ćevapčiće okretati. Kad su pečeni, serviraju se s mladim lukom ili nasjeckanim starim lukom.