Cicvara

recepti_bez_slike
0.8 l voda 0.200 kg integralno pšenično brašno 0.050 bijelo brašno 0.050 kg kajmak 0.150 kg maslac 0.100 kg mladi kravlji sir 0.150 kg sir polutvrdi Priprema: U vodi prokuhati kajmak dodati integranlo i bijelo brašno i kuhati 30 min. Nakon kuhanja dodati maslac, mladi sir i ribani sir pomiješati i odmah poslužiti.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+1)

Sastojci:

  • 0.8 l voda
  • 0.200 kg integralno pšenično brašno
  • 0.050 bijelo brašno
  • 0.050 kg kajmak
  • 0.150 kg maslac
  • 0.100 kg mladi kravlji sir
  • 0.150 kg sir polutvrdi

Priprema:

U vodi prokuhati kajmak dodati integranlo i bijelo brašno i kuhati 30 min.
Nakon kuhanja dodati maslac, mladi sir i ribani sir pomiješati i odmah poslužiti.
 

Prosjek: 4 (+1)
Link izvora / potpis autora: Mislav Božić
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)