1/2 kg graha
2 dkg luka
4 dkg masti
sol
paprika
3 dkg brašna
ocat
zeleni peršin
Priprema:
Grah se probere i moči u hladnoj vodi. Drugi dan pristavi se kuhati, pa kad voda zakuha, odlije se i stavi u drugu toplu vodu kuhati. Grah se mora dugo kuhati da postane mekan. Poslije se napravi zapreška, na njoj se isprži sitno nasjeckani luk, zalije hladnom vodom, a onda vodom u kojoj se kuhao grah. Soli se, doda malo paprike i dalje kuha. Prije serviranja stavi se octa i zelenog peršina.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 5 (+822)
Sastojci:
- 1/2 kg graha
- 2 dkg luka
- 4 dkg masti
- sol
- paprika
- 3 dkg brašna
- ocat
- zeleni peršin
Priprema:
Grah se probere i moči u hladnoj vodi. Drugi dan pristavi se kuhati, pa kad voda zakuha, odlije se i stavi u drugu toplu vodu kuhati. Grah se mora dugo kuhati da postane mekan. Poslije se napravi zapreška, na njoj se isprži sitno nasjeckani luk, zalije hladnom vodom, a onda vodom u kojoj se kuhao grah. Soli se, doda malo paprike i dalje kuha. Prije serviranja stavi se octa i zelenog peršina.
ti nemas pojma kako se radi grah
:''( :''( :''(