8 dkg masti
3/4 kg govedine
30 dkg luka
1 dkg brašna
crvena paprika
sol, voda
Priprema:
U masti se isprži na kockice rezani luk, pa kad požuti, doda se malo crvene paprike i na kocke rezana, oprana govedina. Meso se soli i pokriveno pirja u svome soku. Kad sok postane bistar, doda se brašno, zažuti, dolije vodom i pirja dok bude mekano. Može se dodati malo pasirane rajčice.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 4 (+259)
Sastojci:
- 8 dkg masti
- 3/4 kg govedine
- 30 dkg luka
- 1 dkg brašna
- crvena paprika
- sol, voda
Priprema:
U masti se isprži na kockice rezani luk, pa kad požuti, doda se malo crvene paprike i na kocke rezana, oprana govedina. Meso se soli i pokriveno pirja u svome soku. Kad sok postane bistar, doda se brašno, zažuti, dolije vodom i pirja dok bude mekano. Može se dodati malo pasirane rajčice.