1 1/4 I govedske juhe ili juhe od kosti
2 žemlje
1 hrenovka
žumanjak
zeleni peršin
Žemlje se režu na kockice i stave kuhati u gotovu procijeđenu juhu. Za vrijeme kuhanja neprestano se miješa pjenjačom ili štapnim mikserom dok se žemlje ne raskuhaju. Poslije se doda hrenovka izrezana na male komadiće. Žumanjak se razmuti i uz neprestano miješanje dolijeva juha. Juhi se doda usitnjeni peršin i nakon toga servira.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 4 (+116)
Sastojci:
- 1 1/4 I govedske juhe ili juhe od kosti
- 2 žemlje
- 1 hrenovka
- žumanjak
- zeleni peršin
Žemlje se režu na kockice i stave kuhati u gotovu procijeđenu juhu. Za vrijeme kuhanja neprestano se miješa pjenjačom ili štapnim mikserom dok se žemlje ne raskuhaju. Poslije se doda hrenovka izrezana na male komadiće. Žumanjak se razmuti i uz neprestano miješanje dolijeva juha. Juhi se doda usitnjeni peršin i nakon toga servira.