Juha od kruha

recepti_bez_slike
1 1/4 I govedske juhe ili juhe od kosti  2 žemlje 1 hrenovka  žumanjak  zeleni peršin Žemlje se režu na kockice i stave kuhati u gotovu procijeđenu juhu. Za vrijeme kuhanja neprestano se miješa pjenjačom ili štapnim mikserom dok se žemlje ne raskuhaju. Poslije se doda hrenovka izrezana na male komadiće. Žumanjak se razmuti i uz neprestano miješanje dolijeva juha. Juhi se doda usitnjeni peršin i nakon toga servira. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+116)

Sastojci:

  • 1 1/4 I govedske juhe ili juhe od kosti 
  • 2 žemlje
  • 1 hrenovka 
  • žumanjak 
  • zeleni peršin

Žemlje se režu na kockice i stave kuhati u gotovu procijeđenu juhu. Za vrijeme kuhanja neprestano se miješa pjenjačom ili štapnim mikserom dok se žemlje ne raskuhaju. Poslije se doda hrenovka izrezana na male komadiće. Žumanjak se razmuti i uz neprestano miješanje dolijeva juha. Juhi se doda usitnjeni peršin i nakon toga servira.

Prosjek: 4 (+116)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)