2 biserke
2 dkg maslaca
sol
voda
10 dkg slanine
2 dl vrhnja
Priprema:
Očišćene i priređene biserke osole se i oblože i našpikaju slaninom na prsima i batcima. Nakon toga se dresiraju, stave u pećnicu, preliju vrućom masti i peku uz neprestano zalijevanje. Masti se malo odlije, doda se maslac i vrhnje te pusti da zakuha.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 4 (+203)
Sastojci:
- 2 biserke
- 2 dkg maslaca
- sol
- voda
- 10 dkg slanine
- 2 dl vrhnja
Priprema:
Očišćene i priređene biserke osole se i oblože i našpikaju slaninom na prsima i batcima. Nakon toga se dresiraju, stave u pećnicu, preliju vrućom masti i peku uz neprestano zalijevanje. Masti se malo odlije, doda se maslac i vrhnje te pusti da zakuha.