3/4 kg pržolice
6 dkg masti
sol, papar
15 dkg luka
crvena paprika
2 dkg brašna
Priprema:
Pržolice se zajedno s kostima operu, tuku, sole i papre, umoče u brašno te pirjaju na masti na kojoj je ispržen na šnite rezani luk. Dolijeva se vodom i pirja dok meso postane mekano. Kosti od pržolica mogu se i odrezati i kuhati za juhu.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 4 (+868)
Sastojci:
- 3/4 kg pržolice
- 6 dkg masti
- sol, papar
- 15 dkg luka
- crvena paprika
- 2 dkg brašna
Priprema:
Pržolice se zajedno s kostima operu, tuku, sole i papre, umoče u brašno te pirjaju na masti na kojoj je ispržen na šnite rezani luk. Dolijeva se vodom i pirja dok meso postane mekano. Kosti od pržolica mogu se i odrezati i kuhati za juhu.