1 sjeckana srdela
1 šalica sjeckanog peršina
papar u zrnu
4 žlice maslinovog ulja
4 žlice parmezana
1 šalica krušnih mrvica
3 režnja češnjaka
500 gr kuhanih špageta
Priprema:
Zgnječeni češnjak i srdelu popržiti na maslinovom ulju.
Dodati krušne mrvice, ugasiti vatru, dodati perišin, papar, špagete i posuti parmezanom.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
No votes yet
‹ Rolice punjenje gljivama s preljevom od umaka od gorgonzole i cvjetače
najbolji recept
Spaccatelle s gljivama, sušenom govedinom i rikolom ›
Sastojci:
- 1 sjeckana srdela
- 1 šalica sjeckanog peršina
- papar u zrnu
- 4 žlice maslinovog ulja
- 4 žlice parmezana
- 1 šalica krušnih mrvica
- 3 režnja češnjaka
- 500 gr kuhanih špageta
Priprema:
Zgnječeni češnjak i srdelu popržiti na maslinovom ulju.
Dodati krušne mrvice, ugasiti vatru, dodati perišin, papar, špagete i posuti parmezanom.