Tjestenina na mediteranski
Sastojci:
Tjestenina:
- 2 tikvice, spiralizirane
Pesto:
- 1 šalica bosiljka i špinata, pomiješanog
- 2 češnja češnjaka
- ½ žličice himalajske soli
- 2 žlice maslinova ulja
- ½ šalice pinjola ili oraha ili sirovog kikirikija (ili sve zajedno)
Priprema:
Stavite bosiljak i špinat na dno blendera, pa dodajte sve ostale sastojke. Miješajte dok ne dobijete glatku teksturu, ali ne posve
glatku. Nasjeckajte 1 rajčicu i nekoliko maslina, pomiješajte s tjesteninom i pestom. Pospite bučinim sjemenkama.
Link izvora / potpis autora:
Recept je preuzet iz knjige "Sirova hrana"
Sirovom hranom do zadovoljstva i zdravlja!
U ovoj prekrasno ilustriranoj knjizi naći ćete savjete kako obogatiti prehranu sirovom hranom i pripremiti ukusne sirove obroke.
Prehrana sirovom hranom razbistrit će vam um, ispuniti vas oduševljenjem, osnažiti duh, donijeti vam vedrinu i radost. Ona će zaustaviti prijevremeno starenje vašeg organizma i dati vam snage da otjerate bolesti.
Želite kupiti ovu knjigu? Kliknite ovdje: SIROVA HRANA
Recept je preuzet iz knjige "Sirova hrana"
Sirovom hranom do zadovoljstva i zdravlja!
U ovoj prekrasno ilustriranoj knjizi naći ćete savjete kako obogatiti prehranu sirovom hranom i pripremiti ukusne sirove obroke.
Prehrana sirovom hranom razbistrit će vam um, ispuniti vas oduševljenjem, osnažiti duh, donijeti vam vedrinu i radost. Ona će zaustaviti prijevremeno starenje vašeg organizma i dati vam snage da otjerate bolesti.
Želite kupiti ovu knjigu? Kliknite ovdje: SIROVA HRANA
- Vaše oznake (tagovi): vegetarijanski
- Sastojci: bosiljak / tikvice