1 pečeno pile (izrezano u komade)
1 i 1/4 šalice crvenog luka (izrezanog u kriške)
1 i 1/4 šalice isjeckane mrkve
1 šalica isjeckanih svježih pečurki
1/4 šalice maslaca
2 žlice brašna
sol
crni biber
malo oraška
1 žlica isjeckanog mladog crvenog luka
1/3 šalice maslinova ulja
1 i 1/3 šalice bijelog vina
Postupak pripreme
Povrće se priprži na maslacu, pomiješa s brašnom, dodaju začini, mladi crveni luk i vino, poklopi se i pirja 10 minuta. Pečena piletina stavi se na pladanj za serviranje. Povrću se doda ulje i ponovo zagrijava, a zatim istrese na piletinu.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
No votes yet
Sastojci
- 1 pečeno pile (izrezano u komade)
- 1 i 1/4 šalice crvenog luka (izrezanog u kriške)
- 1 i 1/4 šalice isjeckane mrkve
- 1 šalica isjeckanih svježih pečurki
- 1/4 šalice maslaca
- 2 žlice brašna
- sol
- crni biber
- malo oraška
- 1 žlica isjeckanog mladog crvenog luka
- 1/3 šalice maslinova ulja
- 1 i 1/3 šalice bijelog vina
Postupak pripreme
Povrće se priprži na maslacu, pomiješa s brašnom, dodaju začini, mladi crveni luk i vino, poklopi se i pirja 10 minuta. Pečena piletina stavi se na pladanj za serviranje. Povrću se doda ulje i ponovo zagrijava, a zatim istrese na piletinu.