Pečena piletina s povrćem

Autor: Lea N   (palac x 67611) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
1 pečeno pile (izrezano u komade) 1 i 1/4 šalice crvenog luka (izrezanog u kriške) 1 i 1/4 šalice isjeckane mrkve 1 šalica isjeckanih svježih pečurki 1/4 šalice maslaca 2 žlice brašna sol crni biber malo oraška 1 žlica isjeckanog mladog crvenog luka 1/3 šalice maslinova ulja 1 i 1/3 šalice bijelog vina Postupak pripreme Povrće se priprži na maslacu, pomiješa s brašnom, dodaju začini, mladi crveni luk i vino, poklopi se i pirja 10 minuta. Pečena piletina stavi se na pladanj za serviranje. Povrću se doda ulje i ponovo zagrijava, a zatim istrese na piletinu. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet

Sastojci

  • 1 pečeno pile (izrezano u komade)
  • 1 i 1/4 šalice crvenog luka (izrezanog u kriške)
  • 1 i 1/4 šalice isjeckane mrkve
  • 1 šalica isjeckanih svježih pečurki
  • 1/4 šalice maslaca
  • 2 žlice brašna
  • sol
  • crni biber
  • malo oraška
  • 1 žlica isjeckanog mladog crvenog luka
  • 1/3 šalice maslinova ulja
  • 1 i 1/3 šalice bijelog vina

Postupak pripreme

Povrće se priprži na maslacu, pomiješa s brašnom, dodaju začini, mladi crveni luk i vino, poklopi se i pirja 10 minuta. Pečena piletina stavi se na pladanj za serviranje. Povrću se doda ulje i ponovo zagrijava, a zatim istrese na piletinu.

No votes yet
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)