Crni korijen

recepti_bez_slike
1 kg crnog korijena  sol, papar  4 dkg masti  1 dl vrhnja  3 dkg brašna  zeleni peršin Priprema: Crni korijen se očisti, izreže na komadiće i kuha u vrućoj slanoj vodi. Kad je mekan, napravi se zapreška, zalije hladnom vodom, onda vodom u kojoj se kuhao korijen i kuha dalje. Soli se i papri te doda vrhnje i sitno nasjeckani peršin. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+861)

Sastojci:

  • 1 kg crnog korijena 
  • sol, papar 
  • 4 dkg masti 
  • 1 dl vrhnja 
  • 3 dkg brašna 
  • zeleni peršin

Priprema:

Crni korijen se očisti, izreže na komadiće i kuha u vrućoj slanoj vodi. Kad je mekan, napravi se zapreška, zalije hladnom vodom, onda vodom u kojoj se kuhao korijen i kuha dalje. Soli se i papri te doda vrhnje i sitno nasjeckani peršin.

Prosjek: 4 (+861)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)