40 dkg govedine
4 dkg masti
sol
papar
brašno
češnjak
Priprema:
Za goveđi odrezak uzme se meso od buta, izreže i dobio istuče batom, posoli i papri. S jedne strane se pobrašni i s tom stranom stavi na mast. Naglo se ispeče s obje strane, dolije s malo vode i pusti da prokuha. Češnjak se sitno nasjecka i stavi na već ispečene odreske i prelije vrućim sokom.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 3.7 (+3)
Sastojci:
- 40 dkg govedine
- 4 dkg masti
- sol
- papar
- brašno
- češnjak
Priprema:
Za goveđi odrezak uzme se meso od buta, izreže i dobio istuče batom, posoli i papri. S jedne strane se pobrašni i s tom stranom stavi na mast. Naglo se ispeče s obje strane, dolije s malo vode i pusti da prokuha. Češnjak se sitno nasjecka i stavi na već ispečene odreske i prelije vrućim sokom.