3/4 kg svinjetine
2 dag luka
1 1/2 l vode
sol i papar
4 dag mrkve krumpir i rajčica
4 dag peršina 1/2 dag masti
2 dag celera
zeleni peršin
Ova juha priređuje se posve jednako kao i sve druge čiste juhe, a ako meso nije masno, bit će juha tečna i bistra, pa se u nju mogu ukuhati isti dodaci koji se ukuhavaju i u govedsku juhu ili druge bistre juhe. Prije serviranja doda se usitnjeni zeleni peršin.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 3 (+3)
Sastojci za juhu:
- 3/4 kg svinjetine
- 2 dag luka
- 1 1/2 l vode
- sol i papar
- 4 dag mrkve krumpir i rajčica
- 4 dag peršina 1/2 dag masti
- 2 dag celera
- zeleni peršin
Ova juha priređuje se posve jednako kao i sve druge čiste juhe, a ako meso nije masno, bit će juha tečna i bistra, pa se u nju mogu ukuhati isti dodaci koji se ukuhavaju i u govedsku juhu ili druge bistre juhe. Prije serviranja doda se usitnjeni zeleni peršin.