1 kg graška
3 dkg masti
2 dkg brašna
zeleni peršin
sol
papar
Priprema:
Grašak stavite kuhati u slanu vodu. Kad je mekan, stavite na zapršku, dodajte sol, paparite i dodajte sitno nasjeckani zeleni peršin. Očišćeni grašak može se prirediti i tako da se stavi odmah pirjati na mast, pa kad je mekan, posipa se brašnom, zažuti i zalije vodom.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 4 (+2)
Sastojci:
- 1 kg graška
- 3 dkg masti
- 2 dkg brašna
- zeleni peršin
- sol
- papar
Priprema:
Grašak stavite kuhati u slanu vodu. Kad je mekan, stavite na zapršku, dodajte sol, paparite i dodajte sitno nasjeckani zeleni peršin. Očišćeni grašak može se prirediti i tako da se stavi odmah pirjati na mast, pa kad je mekan, posipa se brašnom, zažuti i zalije vodom.